Herlinde Latzko
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1995 Lisa Breitner (gościnnie)
0.0 1988
0.0 1987 (gościnnie)
5.0 1981 Irene Braun (gościnnie)
7.0
Jan Krzysztof
Jean-Christophe
1978
7.0 1978 (gościnnie)
7.8 1977 (gościnnie)
6.2 1974 Hetty Kettwig (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Herlinde Latzko filmy Herlinde Latzko najlepsze filmy Herlinde Latzko zdjęcia Herlinde Latzko galeria Herlinde Latzko biografia Herlinde Latzko nominacje Herlinde Latzko nagrody i wyróżnienia Herlinde Latzko filmografia Herlinde Latzko aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.