Herbert Stass
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1996 Lehmann (gościnnie)
6.5 1992 Maus (gościnnie)
0.0 1988 (gościnnie)
0.0 1985 (gościnnie)
0.0 1984 Friedrich II
5.0 1981 (gościnnie)
0.0 1980 Alfred Steenken
6.0
Buddenbrookowie
Buddenbrooks, Die
1979
9.0 1978 Dr Zaro (głos)
0.0 1978
7.0 1978 Ortlieb (gościnnie)
7.8 1977 (gościnnie)
6.2 1974 Walter Henk (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Herbert Stass filmy Herbert Stass najlepsze filmy Herbert Stass zdjęcia Herbert Stass galeria Herbert Stass biografia Herbert Stass nominacje Herbert Stass nagrody i wyróżnienia Herbert Stass filmografia Herbert Stass aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.