Herbert Lytton
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.7 1964 Admirał (gościnnie)
9.0 1962 Admirał Reynolds (gościnnie)
10.0 1960 (gościnnie)
8.1
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1959 Dr Saltman (gościnnie)
7.4 1959 (gościnnie)
8.0 1959 Parnell Locke (gościnnie)
9.0 1958 Pan Cooper (gościnnie)
10.0 1957 Ofiara (gościnnie)
6.0 1957 Lekarz / Dr Porter (gościnnie)
7.0 1957 Vic (gościnnie)
7.5 1957 Dr Teller (gościnnie)
10.0 1956 Fred Baxter (gościnnie)
10.0 1955 Agent biletu (gościnnie)
10.0 1955 (gościnnie)
7.4 1955 Jake Crowell (gościnnie)
8.3
Alfred Hitchcock Przedstawia
Alfred Hitchcock Presents
1955 Porucznik (gościnnie)
8.7 1954 Mieszkaniec miasta (gościnnie) (niew
5.5 1952 Lekarz (gościnnie)
7.4
Kocham Lucy
I Love Lucy
1951 Pasażer (gościnnie)
6.0 1944 Carl Evans, druga ofiara (niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Herbert Lytton filmy Herbert Lytton najlepsze filmy Herbert Lytton zdjęcia Herbert Lytton galeria Herbert Lytton biografia Herbert Lytton nominacje Herbert Lytton nagrody i wyróżnienia Herbert Lytton filmografia Herbert Lytton aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.