Herbert Bötticher
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1997 Ernst Obermann (gościnnie)
0.0 1992 Leo
7.0 1978 Dr Schmidinger (gościnnie)
6.2 1974 Herr Dackmann (gościnnie)
10.0 1969 Benitz (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Herbert Bötticher filmy Herbert Bötticher najlepsze filmy Herbert Bötticher zdjęcia Herbert Bötticher galeria Herbert Bötticher biografia Herbert Bötticher nominacje Herbert Bötticher nagrody i wyróżnienia Herbert Bötticher filmografia Herbert Bötticher aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.