Henryka Jędrzejewska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.4 2006 Starsza klientka (gościnnie)
5.1 2006
5.5 2002 Płaczka opłakująca śmierć Augusty
5.3 2001 Płaczka
7.6 1979

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Henryka Jędrzejewska filmy Henryka Jędrzejewska najlepsze filmy Henryka Jędrzejewska zdjęcia Henryka Jędrzejewska galeria Henryka Jędrzejewska biografia Henryka Jędrzejewska nominacje Henryka Jędrzejewska nagrody i wyróżnienia Henryka Jędrzejewska filmografia Henryka Jędrzejewska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.