Henryk Rajfer
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.4 2010 Handlarz w getcie kupujący obraz Kossaka od Sajkowskich (gościnnie)
4.8 2009 Handlarz w getcie kupujący obraz Kossaka od Sajkowskich (gościnnie)
8.1 2008 Handlarz w getcie kupujący obraz Kossaka od Sajkowskich (gościnnie)
8.8
Auschwitz. Naziści i "ostateczne rozwiązanie"
Auschwitz: The Nazis and the 'Final Solution'
2005 Handlarz w getcie kupujący obraz Kossaka od Sajkowskich (gościnnie)
6.4 2000 Handlarz w getcie kupujący obraz Kossaka od Sajkowskich (gościnnie)
7.0 1998 Handlarz w getcie kupujący obraz Kossaka od Sajkowskich (gościnnie)
6.5 1997 Handlarz w getcie kupujący obraz Kossaka od Sajkowskich (gościnnie)
4.7 1984 Handlarz w getcie kupujący obraz Kossaka od Sajkowskich (gościnnie)
7.6 1983 Handlarz w getcie kupujący obraz Kossaka od Sajkowskich (gościnnie)
8.2 1982 Handlarz w getcie kupujący obraz Kossaka od Sajkowskich (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Henryk Rajfer filmy Henryk Rajfer najlepsze filmy Henryk Rajfer zdjęcia Henryk Rajfer galeria Henryk Rajfer biografia Henryk Rajfer nominacje Henryk Rajfer nagrody i wyróżnienia Henryk Rajfer filmografia Henryk Rajfer aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.