Henryk Łapiński
Data urodzenia: 1933-01-02
Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
3.8 2009 Doktor Łęcki (gościnnie)
5.1
Królowa złodziei
Marion du faouet - chef de volerus
1997
6.7 1996 (gościnnie)
7.0
Goofy i inni
Goof Troop
1992 Pan Wielki (polski dubbing)
6.8 1991 Prorektor Politechniki (gościnnie)
7.6
Super Baloo
TaleSpin
1990 Służący marszalissimusa Dzywerii / Indyk / Klient, którego Marcin Tortur podebrał Rebece
6.7 1990
6.1 1989 Profesor Bykow
7.7 1989 Kelner na przyjęciu u Szcześniaków(gościnnie)
7.7
Drużyna RR
Chip 'n Dale Rescue Rangers
1989 (polski dubbing)
8.0 1988 Pisarz
6.0 1987 Cyrkowiec(niewymieniony w czołówce)
7.7
Kacze opowieści
DuckTales
1987 (polski dubbing)
7.8
Gumisie
Gummi Bears, The
1985 Dziadek Kevina / Sir Tarka (polski dubbing)
6.9 1984 Tata wydra (głos)
8.1
Smerfy
Smurfs
1981 Homnibus / Pasibrzuch (polski dubbing)
7.8
Dom
1980 Ksiądz odmawiający modlitwę nad trumnami ekshumowanych powstańców / Ksiądz spowiadający Leszka Talar
5.7 1978 Lehr (głos) / Ferdynanda Matysika (głos)(niewymieniony w czołówce)
7.1 1974 Urzędnik Rady Narodowej w Trzebiatowie
8.4
Detektyw Pchełka na tropie
Inch High, Private Eye
1973 Udzielający ślubu wnuczce pani Gotroks (polski dubbing)
7.4
Przygody Pinokia
Kashi no ki Mokku
1972 (obie wersje) (polski dubbing)
8.4
Królowa Elżbieta
Elizabeth R
1971 Fowler (polski dubbing)
7.8
Tom i Jerry
Tom and Jerry
1965 Konduktor Niebiańskiego Ekspresu (polski dubbing)
7.5
Flintstonowie
Flintstones, The
1960 Sprzedawca wyposażenia basenów / Nauczyciel sztuk walki (Polskie Nagrania)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Henryk Łapiński filmy Henryk Łapiński najlepsze filmy Henryk Łapiński zdjęcia Henryk Łapiński galeria Henryk Łapiński biografia Henryk Łapiński nominacje Henryk Łapiński nagrody i wyróżnienia Henryk Łapiński filmografia Henryk Łapiński aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.