Henry Winkler
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica (1996)
Sabrina, the Teenage Witch
7.5
Echa wspomnień (1988)
Memories of Me

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Marty
5.5 2010 Wielki Straszny Potwór (gościnnie) (g
7.3
Bananowy doktor
Royal Pains
2009 Wielki Straszny Potwór (gościnnie) (g
7.4
Po dyżurze
Out of Practice
2005 Wielki Straszny Potwór (gościnnie) (g
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Wielki Straszny Potwór (gościnnie) (g
8.5 2004 Wielki Straszny Potwór (gościnnie) (g
7.5
Kaczor Dodgers
Duck Dodgers
2003 Wielki Straszny Potwór (gościnnie) (g
6.5
Szczenięce lata Clifforda
Clifford's Puppy Days
2003 Wielki Straszny Potwór (gościnnie) (g
6.1 2001 Wielki Straszny Potwór (gościnnie) (g
6.6
Tam gdzie ty
Down to You
2000 Wielki Straszny Potwór (gościnnie) (g
5.9 1999 Wielki Straszny Potwór (gościnnie) (g
8.0
To niesamowite
So Weird
1999 Wielki Straszny Potwór (gościnnie) (g
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 Wielki Straszny Potwór (gościnnie) (g
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Wielki Straszny Potwór (gościnnie) (g
6.0
Kontrola lotów
Ground Control
1998 Wielki Straszny Potwór (gościnnie) (g
8.7 1998 Wielki Straszny Potwór (gościnnie) (g
7.8 1997 Wielki Straszny Potwór (gościnnie) (głos)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Wielki Straszny Potwór (gościnnie) (g
7.0
Bobby kontra wapniaki
King of the Hill
1997 Wielki Straszny Potwór (gościnnie) (g
8.1 1996 Wielki Straszny Potwór (gościnnie) (g
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Wielki Straszny Potwór (gościnnie) (g
10.0 1994 Wielki Straszny Potwór (gościnnie) (g
8.0
Simpsonowie
The Simpsons
1989 Ramrod (głos) (gościnnie)
7.8
Biografie
Biography
1987 Wielki Straszny Potwór (gościnnie) (g
7.5 1985 Wielki Straszny Potwór (gościnnie) (g
6.6
Nocna zmiana
Night Shift
1982 Wielki Straszny Potwór (gościnnie) (g
7.0 1976 Wielki Straszny Potwór (gościnnie) (g
5.8
Szalony Joe
Crazy Joe
1974 Wielki Straszny Potwór (gościnnie) (g
7.9 1974 Wielki Straszny Potwór (gościnnie) (g
6.3 1970 Wielki Straszny Potwór (gościnnie) (g
8.7 1954 Wielki Straszny Potwór (gościnnie) (g

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Henry Winkler filmy Henry Winkler najlepsze filmy Henry Winkler zdjęcia Henry Winkler galeria Henry Winkler biografia Henry Winkler nominacje Henry Winkler nagrody i wyróżnienia Henry Winkler filmografia Henry Winkler aktor Henry Winkler reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.