Henry van Lyck
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 1997 Kapitan Tönisen (gościnnie)
0.0 1995 Pan Westermann
0.0 1994 Komisarz Voss
0.0 1994 Główny komisarz Harold (gościnnie)
2.0 1994 Dr Gerhard Lotze
1.0 1990 Thomas Kramer
0.0 1988 (gościnnie)
0.0 1985 (gościnnie)
0.0 1983 Gottlieb(gościnnie)
0.0 1983 Pan Binder
6.0 1982 Edmund Kalinke
0.0 1982 Herr Schenck (gościnnie)
0.0 1981 Karlheinz Stratmann
5.0 1981 Dr Schulzen (gościnnie)
0.0 1977 (gościnnie)
7.8 1977 Andreas Bauer (gościnnie)
6.2 1974 Walter Bohl / Franz Belter / Sundermann / Grigo / Widanje / Herr Bossler / Kranz
0.0 1967 Ottokar (1968)(gościnnie)
0.0 1965 Von der Tann (1966)(gościnnie)
0.0 1965 Eddie Meadows

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Henry van Lyck filmy Henry van Lyck najlepsze filmy Henry van Lyck zdjęcia Henry van Lyck galeria Henry van Lyck biografia Henry van Lyck nominacje Henry van Lyck nagrody i wyróżnienia Henry van Lyck filmografia Henry van Lyck aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.