Henry Czerny
Data urodzenia: 1959-02-08
Miejsce urodzenia: Toronto, Kanada
Stan cywilny: żona Claudine Cassidy (od 2001)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Porucznik Alan Brooks (2003) (gościnnie)
6.5 2011 Porucznik Alan Brooks (2003) (gościnnie)
8.0 2011 Conrad Grayson
7.7
Punkt krytyczny
Flashpoint
2008 Porucznik Alan Brooks (2003) (gościnnie)
7.9
Dynastia Tudorów
The Tudors
2007 Norfolk
7.2
Egzorcyzmy Emily Rose
Exorcism of Emily Rose, The
2005 Porucznik Alan Brooks (2003) (gościnnie)
6.0 2005 Porucznik Alan Brooks (2003) (gościnnie)
7.5 2002 Aaron Larkin (gościnnie)
7.5
11. godzina
Eleventh Hour, The
2002 Porucznik Alan Brooks (2003) (gościnnie)
7.7
Polowanie na czarownice
Salem Witch Trials
2002 Porucznik Alan Brooks (2003) (gościnnie)
9.0 2001 Porucznik Alan Brooks (2003) (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Porucznik Alan Brooks (2003) (gościnnie)
7.6
Burza lodowa
Ice Storm, The
1997 Porucznik Alan Brooks (2003) (gościnnie)
7.3 1996 Porucznik Alan Brooks (2003) (gościnnie)
7.2
Stan zagrożenia
Clear and Present Danger
1994 Porucznik Alan Brooks (2003) (gościnnie)
7.0
Legendy Kung Fu
Kung Fu: The Legend Continues
1993 Porucznik Alan Brooks (2003) (gościnnie)
5.5 1991 Porucznik Alan Brooks (2003) (gościnnie)
0.0 1990 Porucznik Alan Brooks (2003) (gościnnie)
8.0 1990 Porucznik Alan Brooks (2003) (gościnnie)
8.0 1988 Porucznik Alan Brooks (2003) (gościnnie)
7.0 1987 Porucznik Alan Brooks (2003) (gościnnie)
8.1 1987 Porucznik Alan Brooks (2003) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Henry Czerny filmy Henry Czerny najlepsze filmy Henry Czerny zdjęcia Henry Czerny galeria Henry Czerny biografia Henry Czerny nominacje Henry Czerny nagrody i wyróżnienia Henry Czerny filmografia Henry Czerny aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.