Henry Corden
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 1997 Fred Flintstone (głos) (gościnnie)
8.0
Simpsonowie
The Simpsons
1989 Fred Flintstone (głos) (gościnnie)
5.8
Dzieciństwo Flintstonów
Flintstone Kids, The
1986 Fred Flintstone (głos) (gościnnie)
7.1
Łebski Harry
Heathcliff & the Catillac Cats
1984 Fred Flintstone (głos) (gościnnie)
8.1
Nowy Scooby i Scrappy Doo
New Scooby and Scrappy-Doo Show, The
1983 Fred Flintstone (głos) (gościnnie)
5.3
Głowa nie od parady
Modern Problems
1981 Fred Flintstone (głos) (gościnnie)
8.1
Smerfy
Smurfs
1981 Fred Flintstone (głos) (gościnnie)
7.2
Łebski Harry
Heathcliff
1980 Fred Flintstone (głos) (gościnnie)
7.9 1980 Fred Flintstone (głos) (gościnnie)
6.7
Nowe przygody Freda i Barniego
New Fred and Barney Show, The
1979 Fred Flintstone (głos) (gościnnie)
8.2 1978 Fred Flintstone (głos) (gościnnie)
6.0 1977 Fred Flintstone (głos) (gościnnie)
6.5 1975 Fred Flintstone (głos) (gościnnie)
7.5 1975 Fred Flintstone (głos) (gościnnie)
7.9
Gang Misia Yogi
Yogi's Gang
1973 Fred Flintstone (głos) (gościnnie)
10.0 1973 Fred Flintstone (głos) (gościnnie)
8.5 1973 Fred Flintstone (głos) (gościnnie)
8.4 1970 Fred Flintstone (głos) (gościnnie)
6.3 1970 Fred Flintstone (głos) (gościnnie)
8.0 1968 Fred Flintstone (głos) (gościnnie)
10.0 1968 Fred Flintstone (głos) (gościnnie)
6.5 1968 Fred Flintstone (głos) (gościnnie)
9.0 1967 Fred Flintstone (głos) (gościnnie)
6.9 1967 Fred Flintstone (głos) (gościnnie)
8.1 1965 Fred Flintstone (głos) (gościnnie)
6.0 1965 Fred Flintstone (głos) (gościnnie)
8.5 1965 Fred Flintstone (głos) (gościnnie)
8.4 1965 Fred Flintstone (głos) (gościnnie)
8.2 1965 Fred Flintstone (głos) (gościnnie)
7.5 1965 Fred Flintstone (głos) (gościnnie)
7.8 1964 Fred Flintstone (głos) (gościnnie)
6.8
Wyspa Gilligana
Gilligan's Island
1964 Fred Flintstone (głos) (gościnnie)
8.5 1963 Fred Flintstone (głos) (gościnnie)
6.0 1963 Fred Flintstone (głos) (gościnnie)
8.0 1963 Fred Flintstone (głos) (gościnnie)
9.0 1962 Fred Flintstone (głos) (gościnnie)
9.2 1962 Fred Flintstone (głos) (gościnnie)
7.0 1961 Fred Flintstone (głos) (gościnnie)
7.4 1961 Fred Flintstone (głos) (gościnnie)
10.0 1960 Fred Flintstone (głos) (gościnnie)
7.5
Flintstonowie
Flintstones, The
1960 Fred Flintstone (głos) (gościnnie)
7.8 1959 Fred Flintstone (głos) (gościnnie)
5.5 1959 Fred Flintstone (głos) (gościnnie)
10.0 1959 Fred Flintstone (głos) (gościnnie)
10.0 1959 Fred Flintstone (głos) (gościnnie)
10.0 1959 Fred Flintstone (głos) (gościnnie)
8.3
Nietykalni
Untouchables, The
1959 Fred Flintstone (głos) (gościnnie)
8.1
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1959 Fred Flintstone (głos) (gościnnie)
7.4 1959 Fred Flintstone (głos) (gościnnie)
6.8 1958 Fred Flintstone (głos) (gościnnie)
9.0 1958 Fred Flintstone (głos) (gościnnie)
6.0 1957 Fred Flintstone (głos) (gościnnie)
7.0 1957 Fred Flintstone (głos) (gościnnie)
7.5 1957 Fred Flintstone (głos) (gościnnie)
8.5 1957 Fred Flintstone (głos) (gościnnie)
7.4 1955 Fred Flintstone (głos) (gościnnie)
8.3
Alfred Hitchcock Przedstawia
Alfred Hitchcock Presents
1955 Fred Flintstone (głos) (gościnnie)
6.0 1955 Fred Flintstone (głos) (gościnnie)
10.0 1954 Fred Flintstone (głos) (gościnnie)
7.6
Wyznaję
I Confess
1953 Fred Flintstone (głos) (gościnnie)
0.0 1952 Fred Flintstone (głos) (gościnnie)
8.0 1952 Fred Flintstone (głos) (gościnnie)
9.5 1951 Fred Flintstone (głos) (gościnnie)
10.0 1950 Fred Flintstone (głos) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Henry Corden filmy Henry Corden najlepsze filmy Henry Corden zdjęcia Henry Corden galeria Henry Corden biografia Henry Corden nominacje Henry Corden nagrody i wyróżnienia Henry Corden filmografia Henry Corden aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.