Henri Lubatti
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2011 Slivitch (gościnnie)
6.2
Agent XXL: Rodzinny Interes
Big Mommas: Like Father, Like Son
2011 Szef kuchni (gościnnie)
7.1
Agenci NCIS: Los Angeles
NCIS: Los Angeles
2009 Szef kuchni (gościnnie)
7.5
Gra pozorów
Dark Blue
2009 Szef kuchni (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Nigel Beckford (gościnnie)
7.6
Jedenasta godzina
Eleventh Hour
2008 Szef kuchni (gościnnie)
8.1 2007 Szef kuchni (gościnnie)
7.8 2007 Vasillis (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Szef kuchni (gościnnie)
8.1
Uśpiona komórka
Sleeper Cell
2005 Szef kuchni (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Żniwiarz Bobby'ego (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Phillip Womack (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Szef kuchni (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Szef kuchni (gościnnie)
7.9
Misja: epidemia
Medical Investigation
2004 Szef kuchni (gościnnie)
7.9
Życie na fali
O.C., The
2003 Szef kuchni (gościnnie)
7.3 2002 Ron Coswell (gościnnie)
7.3 2001 Szef kuchni (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Szef kuchni (gościnnie)
7.0 1999 Szef kuchni (gościnnie)
7.6 1999 Szef kuchni (gościnnie)
4.7 1998 Szef kuchni (gościnnie)
7.6
Misja w czasie
Seven Days
1998 Szef kuchni (gościnnie)
7.7 1998 Szef kuchni (gościnnie)
7.5
Paragraf 187
One Eight Seven
1997 Szef kuchni (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Szef kuchni (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Dr Wilkenson (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Henri Lubatti filmy Henri Lubatti najlepsze filmy Henri Lubatti zdjęcia Henri Lubatti galeria Henri Lubatti biografia Henri Lubatti nominacje Henri Lubatti nagrody i wyróżnienia Henri Lubatti filmografia Henri Lubatti aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.