Henri Labussière
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.1 1992 Aum (mędrzec) (głos)
6.7
Pełzaki
Rugrats
1991 Dziadek (fr.) (głos)
7.3 1984 (różne głosy)
0.0 1981 Raimondin
0.0 1975 Jubiler Bochner
0.0 1966 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Henri Labussière filmy Henri Labussière najlepsze filmy Henri Labussière zdjęcia Henri Labussière galeria Henri Labussière biografia Henri Labussière nominacje Henri Labussière nagrody i wyróżnienia Henri Labussière filmografia Henri Labussière aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.