Helmut Zierl
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2006 Andreas Herzler
9.0 2004 Jan Thermölen
0.0 2003 (gościnnie)
0.0 2003 Marc Schilling (gościnnie)
10.0 1998 Rüdiger Haug / Martin Egert / Rolf Görner / Bernd Teske / Rüdiger Haug
0.0 1997 Kristian Schilling
7.0 1997 Horst Sellman (gościnnie)
0.0 1996 Max Wolkenstein
0.0 1996 Jens
0.0 1995 Harald Hofmann
6.5 1992 Markus Scharfenberg (gościnnie)
0.0 1985 (gościnnie)
7.1
Klinika w Szwarzwaldzie
Schwarzwaldklinik, Die
1985 Breetz (gościnnie)
0.0 1982 Grosser
5.0 1981 Michael Hagen (gościnnie)
0.0 1979 Subjella
7.8 1977 (gościnnie)
0.0 1975 (gościnnie)
6.2 1974 Wolfram v. Schulze-Westorp (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Helmut Zierl filmy Helmut Zierl najlepsze filmy Helmut Zierl zdjęcia Helmut Zierl galeria Helmut Zierl biografia Helmut Zierl nominacje Helmut Zierl nagrody i wyróżnienia Helmut Zierl filmografia Helmut Zierl aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.