Helmut Bakaitis
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.0 2009 Connolly
7.4 2005 Doktor Gearhardt (gościnnie)
7.3
Matrix Reaktywacja
Matrix Reloaded, The
2003 Architekt
8.0 2001 Wescott
7.2
Uparta kobieta
Difficult Woman, A
1998 Kanclerz
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Salvatore Forlano (gościnnie)
0.0 1987 John Lemmone

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Helmut Bakaitis filmy Helmut Bakaitis najlepsze filmy Helmut Bakaitis zdjęcia Helmut Bakaitis galeria Helmut Bakaitis biografia Helmut Bakaitis nominacje Helmut Bakaitis nagrody i wyróżnienia Helmut Bakaitis filmografia Helmut Bakaitis aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.