Helga Feddersen
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 1986 Pani Reimers (1991) (gościnnie)
10.0 1985 Amanda (gościnnie)
0.0 1982 Sprzedawczyni w sklepie z zabawkami (gościnnie)
0.0 1979 Pani Meves
0.0 1978 Pani Pomuchelskopp
0.0
Osiem godzin nie stanowi dnia
Acht Stunden sind kein Tag
1972 Pani Meves
0.0 1966 Panna Lampe

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Helga Feddersen filmy Helga Feddersen najlepsze filmy Helga Feddersen zdjęcia Helga Feddersen galeria Helga Feddersen biografia Helga Feddersen nominacje Helga Feddersen nagrody i wyróżnienia Helga Feddersen filmografia Helga Feddersen aktor Helga Feddersen scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.