Helena Sujecka
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Iwona (gościnnie)
7.1 2012 "Bajadera"
0.0 2011 Bajadera
5.6 2010 Bajadera
6.5 2010 Bajadera
6.3 2009 Bajadera
8.2 2005 Wiera (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Helena Sujecka filmy Helena Sujecka najlepsze filmy Helena Sujecka zdjęcia Helena Sujecka galeria Helena Sujecka biografia Helena Sujecka nominacje Helena Sujecka nagrody i wyróżnienia Helena Sujecka filmografia Helena Sujecka aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.