Helena Ranaldi
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2008 Dedina
7.3
Na kartach życia
Páginas da vida
2006 Márcia
0.0 2004 Lídia Rosemberg
3.0 2004 Yara (2004)
1.5 2003 Raquel De Almeida Martins
1.0 2002 Clara Gouveia / Clara Feitosa
7.3
Anita
Presença de Anita
2001 Lúcia Helena
9.0 2000 Cíntia
0.0 1996 Joana
0.0 1995 Larissa
0.0 1994 Suzana Salles
0.0 1993 Malena
0.0 1992 Nina
0.0 1991 Andréa

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Helena Ranaldi filmy Helena Ranaldi najlepsze filmy Helena Ranaldi zdjęcia Helena Ranaldi galeria Helena Ranaldi biografia Helena Ranaldi nominacje Helena Ranaldi nagrody i wyróżnienia Helena Ranaldi filmografia Helena Ranaldi aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.