Helena Mattsson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2013 Irina (gościnnie)
5.1
Mężczyźni w natarciu
The Babymakers
2012 Irina (gościnnie)
4.8
Mężczyźni w natarciu
Babymakers, The
2012 Tanya
10.0
Siedmiu psychopatów
Seven Psychopaths
2012 Blondynka
0.0 2011 Irina (gościnnie)
0.0 2011 Irina (gościnnie)
0.0 2011 Irina (gościnnie)
6.9 2011 Irina (gościnnie)
6.2
Muminki w pogoni za kometą
Muumi ja punainen pyrstötähti
2010 Irina (gościnnie)
6.3
Surogaci
Surrogates
2009 Irina (gościnnie)
7.5 2009 Irina (gościnnie)
7.1
Agenci NCIS: Los Angeles
NCIS: Los Angeles
2009 Irina (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Elsa Struven (gościnnie)
6.8
Sposób użycia
Rules of Engagement
2007 Irina (gościnnie)
8.2 2005 Irina (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Irina (gościnnie)
7.3 2004 Lauren Redgrave (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Irina (gościnnie)
7.3 2002 Juliana Ravez (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Rebecca "Becca" Mayford (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Helena Mattsson filmy Helena Mattsson najlepsze filmy Helena Mattsson zdjęcia Helena Mattsson galeria Helena Mattsson biografia Helena Mattsson nominacje Helena Mattsson nagrody i wyróżnienia Helena Mattsson filmografia Helena Mattsson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.