Helena Carroll
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.1 2000 Poxilda (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Poxilda (gościnnie)
6.6
Rocky 5
Rocky V
1990 Poxilda (gościnnie)
7.9 1989 Poxilda (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Poxilda (gościnnie)
8.2 1982 Poxilda (gościnnie)
7.8
Nieoczekiwany romans
Loving Couples
1980 Poxilda (gościnnie)
5.7 1979 Poxilda (gościnnie)
8.0 1978 Poxilda (gościnnie)
7.2
Starsky i Hutch
Starsky & Hutch
1975 Poxilda (gościnnie)
7.3 1973 Poxilda (gościnnie)
7.2 1967 Poxilda (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Helena Carroll filmy Helena Carroll najlepsze filmy Helena Carroll zdjęcia Helena Carroll galeria Helena Carroll biografia Helena Carroll nominacje Helena Carroll nagrody i wyróżnienia Helena Carroll filmografia Helena Carroll aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.