Helen Westcott
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 1975 Pani Andrews (gościnnie)
6.6 1969 Mary Summers (gościnnie)
7.2 1967 Faye (gościnnie)
8.5
Spotkanie z Alfredem Hitchcockiem
Alfred Hitchcock Hour, The
1962 Pani Fletcher (gościnnie)
7.0 1961 (gościnnie)
7.0 1960 Panna Julia Miller
7.8 1959 Ella Cowley(gościnnie)
8.1
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1959 Lillian (gościnnie)
7.4 1959 Amanda Ridley (gościnnie)
10.0 1958 Hilda (gościnnie)
10.0 1955 Mary Tood (gościnnie)
10.0 1955 Kay (gościnnie)
6.0 1955 Anna Lombard (gościnnie)
5.5 1952 Fran (gościnnie)
10.0 1952 (gościnnie)
6.0 1951 Bess (gościnnie)
8.0 1950 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Helen Westcott filmy Helen Westcott najlepsze filmy Helen Westcott zdjęcia Helen Westcott galeria Helen Westcott biografia Helen Westcott nominacje Helen Westcott nagrody i wyróżnienia Helen Westcott filmografia Helen Westcott aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.