Helen Hunt
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Jamie Buchman (gościnnie)
6.9
Sesje
The Sessions
2012 Cheryl Cohel Greene
6.9
Sesje
The Sessions
2012 Cheryl Cohel Greene
0.0 2011 Jamie Buchman (gościnnie)
7.5 2011 Jamie Buchman (gościnnie)
6.1
O czym marzą faceci
One Night at McCool's
2001 Jamie Buchman (gościnnie)
7.3
Klątwa skorpiona
Curse of the Jade Scorpion, The
2001 Jamie Buchman (gościnnie)
7.6
Podaj dalej
Pay It Forward
2000 Jamie Buchman (gościnnie)
5.3
Dr T i kobiety
Dr T and the Women
2000 Jamie Buchman (gościnnie)
6.6 1996 Jamie Buchman (gościnnie)
6.6
Pocałunek śmierci
Kiss of Death
1995 Jamie Buchman (gościnnie)
7.6 1994 Jamie Buchman (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Jamie Buchman (gościnnie)
6.0 1993 Jamie Buchman (gościnnie)
6.5 1992 Jamie Buchman (gościnnie)
6.1
Komik na sobotę
Mr. Saturday Night
1992 Jamie Buchman (gościnnie)
6.2
Taniec na wodzie
Waterdance, The
1992 Jamie Buchman (gościnnie)
6.3
Tylko ty
Only You
1992 Jamie Buchman (gościnnie)
7.5 1992 Jamie Buchman (gościnnie)
8.3 1992 Jamie Buchman (gościnnie)
5.6 1991 Jamie Buchman (gościnnie)
0.0 1991 Jamie Buchman (gościnnie)
7.4 1990 Jamie Buchman (gościnnie)
6.8
Kapitan Planeta
Captain Planet and the Planeteers
1990 Jamie Buchman (gościnnie)
6.8
Prawo krwi
Next of Kin
1989 Jamie Buchman (gościnnie)
8.0
Simpsonowie
The Simpsons
1989 Renee (głos) (gościnnie)
8.1 1989 Jamie Buchman (gościnnie)
6.3
Ciemnia mordercy
Darkroom
1988 Jamie Buchman (gościnnie)
7.7 1988 Jamie Buchman (gościnnie)
5.8 1988 Jamie Buchman (gościnnie)
7.2
Projekt X
Project X
1987 Jamie Buchman (gościnnie)
6.6
Peggy Sue wyszła za mąż
Peggy Sue Got Married
1986 Jamie Buchman (gościnnie)
6.4 1985 Jamie Buchman (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Jamie Buchman (gościnnie)
6.9
Autostopowicz
Hitchhiker, The
1983 Jamie Buchman (gościnnie)
9.0 1982 Jamie Buchman (gościnnie)
7.1 1982 Jamie Buchman (gościnnie)
9.5 1981 Jamie Buchman (gościnnie)
7.0 1981 Jamie Buchman (gościnnie)
6.6 1979 Jamie Buchman (gościnnie)
7.0 1979 Jamie Buchman (gościnnie)
10.0 1977 Jamie Buchman (gościnnie)
7.2 1976 Jamie Buchman (gościnnie)
10.0 1976 Jamie Buchman (gościnnie)
0.0 1974 Jamie Buchman (gościnnie)
6.3 1970 Jamie Buchman (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Helen Hunt filmy Helen Hunt najlepsze filmy Helen Hunt zdjęcia Helen Hunt galeria Helen Hunt biografia Helen Hunt nominacje Helen Hunt nagrody i wyróżnienia Helen Hunt filmografia Helen Hunt aktor Helen Hunt reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.