Helen Grace
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2003 Elspeth Tate (gościnnie)
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Phillipa (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Lucy Carrigan (gościnnie)
8.7 1997 Deborah (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Lynn Spearman (gościnnie)
6.8 1992 Denise (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Helen Grace filmy Helen Grace najlepsze filmy Helen Grace zdjęcia Helen Grace galeria Helen Grace biografia Helen Grace nominacje Helen Grace nagrody i wyróżnienia Helen Grace filmografia Helen Grace aktor Helen Grace reżyser Helen Grace scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.