Helen Baxendale
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2011 Emily Waltham (gościnnie)
7.9
Anonimus
Anonymous
2011 Emily Waltham (gościnnie)
6.1
Okup znaczy życie
Kidnap and Ransom
2011 Emily Waltham (gościnnie)
8.7 2001 Emily Waltham (gościnnie)
7.1
Przyzwoity przestępca
Ordinary Decent Criminal
2000 Emily Waltham (gościnnie)
8.7 1997 Emily Waltham (gościnnie)
9.0 1997 Emily Waltham (gościnnie)
6.0 1995 Emily Waltham (gościnnie)
0.0 1994 Emily Waltham (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Emily Waltham (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Emily Waltham (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Helen Baxendale filmy Helen Baxendale najlepsze filmy Helen Baxendale zdjęcia Helen Baxendale galeria Helen Baxendale biografia Helen Baxendale nominacje Helen Baxendale nagrody i wyróżnienia Helen Baxendale filmografia Helen Baxendale aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.