Heinz Hoenig
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Guenther Diercks
0.0 2009 Milosch
0.0 2009 Ojciec Schroth
0.0 2007 Carl Meyerheim
9.0 2004 Hermann Lehmann
0.0 2002 Axel Ropert
3.0 1997 Picard (gościnnie)
0.0 1996 Erich 'King' Grobecker
0.0 1996 Ted Kramer (gościnnie)
0.0 1995 Hermann Zoller (gościnnie)
5.5 1995 Frank Meinberg
0.0 1995 Roland
3.8
Wielki Bellheim
Große Bellheim, Der
1993 Karl-Heinz Rottmann
0.0 1992 Harry
6.5 1992 Armin Luther (gościnnie)
0.0 1989 Schlueter
6.8
Proces w Berlinie
Judgment in Berlin
1988 Helmut Thiele
0.0 1988 (gościnnie)
0.0 1988 Punch (gościnnie)
0.0 1985 Sigi (gościnnie)
8.3
Okręt
Boot, Das
1985 Hinrich
0.0 1983
7.7
Okręt
Boot, Das
1981 Hinrich
5.0 1981 Victor Brandau (gościnnie)
7.0 1978 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Heinz Hoenig filmy Heinz Hoenig najlepsze filmy Heinz Hoenig zdjęcia Heinz Hoenig galeria Heinz Hoenig biografia Heinz Hoenig nominacje Heinz Hoenig nagrody i wyróżnienia Heinz Hoenig filmografia Heinz Hoenig aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.