Heinz Baumann
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1997 Jürgen Sudmann
6.5 1992 Dr Karl Winter (gościnnie)
0.0 1983 Bernhard 'Bernie' Graf
0.0 1983
6.0
Buddenbrookowie
Buddenbrooks, Die
1979 Hugo Weinschenk
7.0 1978 Jürgen Sudmann
7.8 1977 Knut Breker (gościnnie)
0.0 1976 Lobster
6.2 1974 Burke (gościnnie)
0.0 1972 (gościnnie)
10.0 1969 Brass (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Heinz Baumann filmy Heinz Baumann najlepsze filmy Heinz Baumann zdjęcia Heinz Baumann galeria Heinz Baumann biografia Heinz Baumann nominacje Heinz Baumann nagrody i wyróżnienia Heinz Baumann filmografia Heinz Baumann aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.