Heike Faber
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1995 Alice (gościnnie)
2.0 1994 Nina Bauer (gościnnie)
6.5 1992 Karin Zinke (gościnnie)
0.0 1988 Petra(gościnnie)
0.0 1988 (gościnnie)
0.0 1985 (gościnnie)
7.0 1978 Rita Seidel / Stella Fechtner (gościnnie)
7.8 1977 Petra Steinert (gościnnie)
6.2 1974 Marion Scholz / Kati Busse / Sandra Raude (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Heike Faber filmy Heike Faber najlepsze filmy Heike Faber zdjęcia Heike Faber galeria Heike Faber biografia Heike Faber nominacje Heike Faber nagrody i wyróżnienia Heike Faber filmografia Heike Faber aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.