Heidi Kristoffer
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Claire (gościnnie)
8.5 2011 Claire (gościnnie)
0.0
Sam
2011 Claire (gościnnie)
0.0 2010 Claire (gościnnie)
6.2
Wyznania zakupoholiczki
Confessions of a Shopaholic
2009 Claire (gościnnie)
6.5 2009 Claire (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Claire (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Heidi Kristoffer filmy Heidi Kristoffer najlepsze filmy Heidi Kristoffer zdjęcia Heidi Kristoffer galeria Heidi Kristoffer biografia Heidi Kristoffer nominacje Heidi Kristoffer nagrody i wyróżnienia Heidi Kristoffer filmografia Heidi Kristoffer aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.