Heather Tobias
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2011 Ruth
8.6
Nowe triki
New Tricks
2003 Kay Grant (gościnnie)
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Lizzie Corrigan (gościnnie)
8.1
Nasz wspólny przyjaciel
Our Mutual Friend
1998 Pani Wilfer
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Pani Oliver (gościnnie)
7.2 1996 Kobieta-włóczęga
6.0 1995 Pani Ryder (1996) (gościnnie)
10.0 1994 Sal Longman
0.0 1992 Sylvie
0.0 1989 Donna
7.6
Wysokie aspiracje
High Hopes
1988 Valerie Burke
7.3
Nasz człowiek w parlamencie
New Statesman, The
1987 Kobieta w kościele (gościnnie)
7.0 1986 Kaznodziejka
10.0 1980 Kate Sullivan (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Heather Tobias filmy Heather Tobias najlepsze filmy Heather Tobias zdjęcia Heather Tobias galeria Heather Tobias biografia Heather Tobias nominacje Heather Tobias nagrody i wyróżnienia Heather Tobias filmografia Heather Tobias aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.