Heather North
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 1997 Daphne (głos) (gościnnie)
7.6
13 demonów Scooby Doo
13 Ghosts of Scooby-Doo, The
1985 Daphne Blake (głos)
7.9
Nowe przygody Scooby'ego
New Scooby-Doo Mysteries, The
1984 Daphne Blake (głos)
8.1
Nowy Scooby i Scrappy Doo
New Scooby and Scrappy-Doo Show, The
1983 Daphne Blake (głos)
7.5 1982 Daphne Blake (głos)
5.7 1980 Daphne Blake (głos)
7.3
Scooby i Scrappy-Doo
Scooby-Doo and Scrappy-Doo
1979 Daphne Blake (1979-1980) (głos)
10.0 1973 Amy Oliver (gościnnie)
7.4
Nowy Scooby Doo
New Scooby-Doo Movies, The
1972 Daphne Blake (głos)
6.8 1971 Jennifer Scott
7.5
Scooby-Doo: Gdzie jesteś?
Scooby-Doo, Where Are You!
1969 Daphne Blake (głos)
6.7 1969 (gościnnie)
7.4
Ulica Sezamkowa
Sesame Street
1969 Ellie Jane (1978-1990) (głos) (niewy
6.9 1968 Shirley Young (gościnnie)
7.5 1965 Kathy (gościnnie)
7.9 1963 Marie (gościnnie)
8.0 1960 Gretchen (gościnnie)
8.7 1954 Jennifer Scott (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Heather North filmy Heather North najlepsze filmy Heather North zdjęcia Heather North galeria Heather North biografia Heather North nominacje Heather North nagrody i wyróżnienia Heather North filmografia Heather North aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.