Heather Doerksen
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Gloria Sidnick (gościnnie)
5.9
Dom w głębi lasu
Cabin in the Woods, The
2011 Gloria Sidnick (gościnnie)
7.0
Nieproszeni goście
Uninvited, The
2009 Gloria Sidnick (gościnnie)
0.0 2009 Gloria Sidnick (gościnnie)
4.7 2009 Gloria Sidnick (gościnnie)
7.8 2008 Asystentka (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
6.8 2007 Gloria Sidnick (gościnnie)
7.6 2006 Gloria Sidnick (gościnnie)
8.4
Notatnik śmierci
Death Note
2006 Kiyomi Takada (ang. głos)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Gloria Sidnick (gościnnie)
8.0 2004 Gloria Sidnick (gościnnie)
8.0
Słowo na L
L Word, The
2004 Gloria Sidnick (gościnnie)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Gloria Sidnick (gościnnie)
7.2 2001 Pomocnica Marty / Recepcjonistka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Heather Doerksen filmy Heather Doerksen najlepsze filmy Heather Doerksen zdjęcia Heather Doerksen galeria Heather Doerksen biografia Heather Doerksen nominacje Heather Doerksen nagrody i wyróżnienia Heather Doerksen filmografia Heather Doerksen aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.