Hazel Bainbridge
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1976 Księżna(gościnnie)
1.0 1975 (gościnnie)
6.0 1974 Panna Clarissa
7.1
Cudowny dzieciak
Some Mothers Do 'Ave 'Em
1973 Pani Cooper / Panna Partridge (gościnnie)
0.0 1970 Pani Downes
8.6 1962 Pani Spencer (1962) / Pani Jackson (1963) / Pani Blacker / Flora Cooper (1967)
7.6 1955 Kobieta
4.7 1955 Lucy Farmer (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Hazel Bainbridge filmy Hazel Bainbridge najlepsze filmy Hazel Bainbridge zdjęcia Hazel Bainbridge galeria Hazel Bainbridge biografia Hazel Bainbridge nominacje Hazel Bainbridge nagrody i wyróżnienia Hazel Bainbridge filmografia Hazel Bainbridge aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.