Haydn Gwynne
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Kalpurnia
6.8 2007 Kalpurnia
8.1
Rzym
Rome
2005 Kalpurnia (gościnnie)
5.0
Pamiętasz mnie?
Remember Me?
1997 Kalpurnia
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Kalpurnia
6.0 1995 Kalpurnia
7.0 1993 Kalpurnia
6.0 1991 Kalpurnia
0.0 1989 Kalpurnia
5.5 1986 Kalpurnia
0.0 1986 Kalpurnia
7.9 1986 Kalpurnia
8.8 1964 Kalpurnia

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Haydn Gwynne filmy Haydn Gwynne najlepsze filmy Haydn Gwynne zdjęcia Haydn Gwynne galeria Haydn Gwynne biografia Haydn Gwynne nominacje Haydn Gwynne nagrody i wyróżnienia Haydn Gwynne filmografia Haydn Gwynne aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.