Hartmut Becker
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.2 2001 Robert Shaw (gościnnie)
0.0 1997 Doktor Röder (gościnnie)
5.0 1996 Graf von Altenberg (gościnnie)
0.0 1995 (gościnnie)
5.0
Stefan Frank - lekarz znany i lubiany
Dr. Stefan Frank - Der Arzt dem die Frauen vertrauen
1995 Doktor Ulrich Waldner
0.0 1994 (gościnnie)
6.0 1993 James Milton
6.5 1992 Gerhard Balser (gościnnie)
7.7
Triumf ducha
Triumph of the Spirit
1989 Major Rauscher
10.0 1986 Ralf Beyer (gościnnie)
0.0 1985 (gościnnie)
0.0 1984 Roedern
5.0 1981 Jochen Scherbach (gościnnie)
7.0 1978 Rechlin / Aktor / Daniel Herz (gościnnie)
7.6
O jeden most za daleko
Bridge Too Far, A
1977 Niemiecki strażnik
6.2 1974 Alexander Bork (gościnnie)
0.0 1972 Kelner (gościnnie)
10.0 1969 Ullrich Strobel (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Hartmut Becker filmy Hartmut Becker najlepsze filmy Hartmut Becker zdjęcia Hartmut Becker galeria Hartmut Becker biografia Hartmut Becker nominacje Hartmut Becker nagrody i wyróżnienia Hartmut Becker filmografia Hartmut Becker aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.