Harry Shearer
Data urodzenia: 1943-12-23
Miejsce urodzenia: Los Angeles, Kalifornia, USA
Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: 1. Penelope J. Nichols (12.06.1974 - 1977) (rozwód) 2. Judith Owen (od 28 marca 1993)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2002 Dr Baldharar (gościnnie)
7.9 2002 Dr Baldharar (gościnnie)
7.7
Tajne akcje CIA
Agency, The
2001 Dr Baldharar (gościnnie)
7.7
Jack i Jill
Jack & Jill
1999 Dr Baldharar (gościnnie)
7.3
Jezioro marzeń
Dawson's Creek
1998 Dr Baldharar (gościnnie)
7.6
Misja w czasie
Seven Days
1998 Dr Baldharar (gościnnie)
7.9
Przybysz
Visitor, The
1997 Dr Baldharar (gościnnie)
4.0 1997 Dr Baldharar (gościnnie)
6.8
Ja się zastrzelę
Just Shoot Me!
1997 Dr Baldharar (gościnnie)
8.4
Tracey bierze na tapetę...
Tracey Takes On...
1996 Dr Baldharar (gościnnie)
7.7 1995 Dr Baldharar (gościnnie)
6.2
Miłosne wybory
Speechless
1994 Dr Baldharar (gościnnie)
8.0 1994 Dr Baldharar (gościnnie)
7.6 1994 Dr Baldharar (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Dr Baldharar (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Dr Baldharar (gościnnie)
7.3
Animaniacy
Animaniacs
1993 Dr Baldharar (gościnnie)
7.9
Fisher King
Fisher King, The
1991 Dr Baldharar (gościnnie)
7.0
Oskar
Oscar
1991 Dr Baldharar (gościnnie)
6.8
Szczęściarz
Pure Luck
1991 Dr Baldharar (gościnnie)
8.0
Życie jak sen
Dream On
1990 Dr Baldharar (gościnnie)
8.0
Simpsonowie
The Simpsons
1989 Dyrektor Seymour Skinner / Ned Flanders / Waylon Smithers / Montgomery Burns / Kent Brockman / Wielebny Lovejoy / Dr Julius Hibbert / Lenny Leonard / Rainier Wolfcastle / Otto Mann / Zdrapek / Jasper
7.2 1988 Dr Baldharar (gościnnie)
5.7 1986 Dr Baldharar (gościnnie)
7.4
Oto Spinal Tap
This Is Spinal Tap
1984 Dr Baldharar (gościnnie)
7.8 1976 Dr Baldharar (gościnnie)
7.0 1976 Dr Baldharar (gościnnie)
6.0 1957 Dr Baldharar (gościnnie)
8.3
Alfred Hitchcock Przedstawia
Alfred Hitchcock Presents
1955 Dr Baldharar (gościnnie)
7.0 1950 Dr Baldharar (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Harry Shearer filmy Harry Shearer najlepsze filmy Harry Shearer zdjęcia Harry Shearer galeria Harry Shearer biografia Harry Shearer nominacje Harry Shearer nagrody i wyróżnienia Harry Shearer filmografia Harry Shearer aktor Harry Shearer scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.