Harry Shacklock
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 1972 Pan Wimberley (gościnnie)
0.0 1971 Pan Wimberley (gościnnie)
8.0 1969 Pan Wimberley (gościnnie)
0.0 1968 (gościnnie)
0.0 1967 Candy
8.6 1962 Timothy Boyle (1962) / Carroll (1965) (gościnnie)
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Charlie (1961) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Harry Shacklock filmy Harry Shacklock najlepsze filmy Harry Shacklock zdjęcia Harry Shacklock galeria Harry Shacklock biografia Harry Shacklock nominacje Harry Shacklock nagrody i wyróżnienia Harry Shacklock filmografia Harry Shacklock aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.