Harry S. Murphy
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Dyrektor Lenz (gościnnie)
7.9
Domowy front
War at Home, The
2005 Dyrektor Lenz (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Dyrektor Lenz (gościnnie)
8.9 2003 Dyrektor Lenz (gościnnie)
7.6
Puls miasta
Boomtown
2002 Dyrektor Lenz (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Dyrektor Lenz (gościnnie)
5.8
Gruby i chudszy 2: Rodzina Klumpów
Nutty Professor II: The Klumps
2000 Dyrektor Lenz (gościnnie)
8.5
Detektywi na tropie
Michael Richards Show, The
2000 Dyrektor Lenz (gościnnie)
7.6 2000 Dyrektor Lenz (gościnnie)
6.5
Atomowy amant
Blast From The Past
1999 Dyrektor Lenz (gościnnie)
6.4
Wiecie, jak jest...
It's Like, You Know...
1999 Dyrektor Lenz (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Dyrektor Lenz (gościnnie)
7.8
Potępieniec
Brimstone
1998 Dyrektor Lenz (gościnnie)
6.8
Ja się zastrzelę
Just Shoot Me!
1997 Dyrektor Lenz (gościnnie)
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 Dyrektor Lenz (gościnnie)
5.8 1996 Dyrektor Lenz (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Dyrektor Lenz (gościnnie)
6.9 1996 Dyrektor Lenz (gościnnie)
0.0 1995 Dyrektor Lenz (gościnnie)
6.2
Zagadki Cosby'ego
Cosby Mysteries, The
1994 Dyrektor Lenz (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Dyrektor Lenz (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Mężczyzna na weselu (gościnnie)
6.0
Pan Złota Rączka
Home Improvement
1991 Dyrektor Lenz (gościnnie)
7.4 1990 Dyrektor Lenz (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Pan Bennett (gościnnie)
6.3 1986 Dyrektor Lenz (gościnnie)
8.7 1983 Dyrektor Lenz (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Harry S. Murphy filmy Harry S. Murphy najlepsze filmy Harry S. Murphy zdjęcia Harry S. Murphy galeria Harry S. Murphy biografia Harry S. Murphy nominacje Harry S. Murphy nagrody i wyróżnienia Harry S. Murphy filmografia Harry S. Murphy aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.