Harry Morgan
Data urodzenia: 1915-04-10
Miejsce urodzenia: Detroit, Michigan, USA
Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: 1. Eileen Detchon (1940 - 04.02.1985, jej śmierć), 4 synów: Charles, Paul, Christopher, Daniel; 2. Barbara Bushman Quine (od 17.12.1986)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1999 Oficer Bill Gannon (głos) (gościnnie
5.9
Dzieciaki do wzięcia
Family Plan
1998 Oficer Bill Gannon (głos) (gościnnie
7.6
Trzecia planeta od słońca
3rd Rock from the Sun
1996 Oficer Bill Gannon (głos) (gościnnie
6.4
Renegat
Renegade
1992 Oficer Bill Gannon (głos) (gościnnie
8.0
Simpsonowie
The Simpsons
1989 Oficer Bill Gannon (głos) (gościnnie)
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 Oficer Bill Gannon (głos) (gościnnie
5.6 1983 Oficer Bill Gannon (głos) (gościnnie
8.0
Korzenie: Następne pokolenia
Roots: The Next Generations
1979 Oficer Bill Gannon (głos) (gościnnie
6.5
Statek miłości
Love Boat, The
1977 Oficer Bill Gannon (głos) (gościnnie
10.0 1973 Oficer Bill Gannon (głos) (gościnnie
10.0 1972 Oficer Bill Gannon (głos) (gościnnie
7.9 1972 Oficer Bill Gannon (głos) (gościnnie
6.8 1971 Oficer Bill Gannon (głos) (gościnnie
10.0 1971 Oficer Bill Gannon (głos) (gościnnie
0.0 1971 Oficer Bill Gannon (głos) (gościnnie
6.7 1969 Oficer Bill Gannon (głos) (gościnnie
8.0 1969 Oficer Bill Gannon (głos) (gościnnie
7.2 1967 Oficer Bill Gannon (głos) (gościnnie
9.0 1967 Oficer Bill Gannon (głos) (gościnnie
5.9
Co robiłeś na wojnie, tatku?
What Did You Do in the War, Daddy?
1966 Oficer Bill Gannon (głos) (gościnnie
10.0 1965 Oficer Bill Gannon (głos) (gościnnie
5.5 1963 Oficer Bill Gannon (głos) (gościnnie
6.2 1962 Oficer Bill Gannon (głos) (gościnnie
1.0 1960 Oficer Bill Gannon (głos) (gościnnie
8.3
Nietykalni
Untouchables, The
1959 Oficer Bill Gannon (głos) (gościnnie
7.5
Herbaciarnia "Pod Księżycem"
Teahouse of the August Moon, The
1956 Oficer Bill Gannon (głos) (gościnnie
7.4 1956 Oficer Bill Gannon (głos) (gościnnie
7.4 1955 Oficer Bill Gannon (głos) (gościnnie
0.0 1954 Oficer Bill Gannon (głos) (gościnnie
8.7 1954 Oficer Bill Gannon (głos) (gościnnie
10.0 1952 Oficer Bill Gannon (głos) (gościnnie

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Harry Morgan filmy Harry Morgan najlepsze filmy Harry Morgan zdjęcia Harry Morgan galeria Harry Morgan biografia Harry Morgan nominacje Harry Morgan nagrody i wyróżnienia Harry Morgan filmografia Harry Morgan aktor Harry Morgan reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.