Harry Lloyd
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2011 Baines (gościnnie)
9.0
Żelazna Dama
Iron Lady, The
2011 Baines (gościnnie)
8.9
Gra o tron
Game of Thrones
2011 Viserys Targaryen
8.0 2009 Baines (gościnnie)
7.0
Nałożnica diabła
Devil's Whore, The
2008 Baines (gościnnie)
6.8
Wielcy wodzowie
Heroes and Villains
2007 Baines (gościnnie)
0.0 2006 Baines (gościnnie)
7.6 2006 Baines (gościnnie)
8.9
Doktor Who: Ściśle tajne
Doctor Who Confidential
2005 Baines (gościnnie)
8.1
Doktor Who
Doctor Who
2005 Baines (gościnnie)
6.0 2003 Baines (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Harry Lloyd filmy Harry Lloyd najlepsze filmy Harry Lloyd zdjęcia Harry Lloyd galeria Harry Lloyd biografia Harry Lloyd nominacje Harry Lloyd nagrody i wyróżnienia Harry Lloyd filmografia Harry Lloyd aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.