Harry Groener
Data urodzenia: 1951-09-10
Miejsce urodzenia: Augsburg, RFN (obecnie Niemcy)
Stan cywilny: żona Dawn Didawick (od 19.09.1978)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2011 Martin (gościnnie)
7.6
Dawno, dawno temu
Once Upon a Time
2011 Martin (gościnnie)
0.0 2010 Profesor Morrison (gościnnie)
8.8 2008 Dr Chavez (gościnnie)
8.1
Jak poznałem waszą matkę
How I Met Your Mother
2005 Clint (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Profesor Morrison (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Doktor Henry Atlas (gościnnie)
7.5 2005 Profesor Morrison (gościnnie)
8.0 2004 Profesor Morrison (gościnnie)
7.4
Randka z gwiazdą
I'm with Her
2003 Profesor Morrison (gościnnie)
7.9 2003 Profesor Morrison (gościnnie)
7.5 2002 John Ricca (gościnnie)
7.7
Droga do zatracenia
Road to Perdition
2002 Profesor Morrison (gościnnie)
6.6
Prawie doskonali
Less Than Perfect
2002 Profesor Morrison (gościnnie)
8.0 2001 Profesor Morrison (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Profesor Morrison (gościnnie)
7.3 2001 Profesor Morrison (gościnnie)
7.0 2000 Profesor Morrison (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Profesor Morrison (gościnnie)
7.6 2000 Profesor Morrison (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Peyton Tallman (gościnnie)
7.3
A życie kołem się toczy
Time of Your Life
1999 Profesor Morrison (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Profesor Morrison (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Profesor Morrison (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Profesor Morrison (gościnnie)
7.8 1998 Profesor Morrison (gościnnie)
8.2 1998 Profesor Morrison (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Profesor Morrison (gościnnie)
7.7 1997 Profesor Morrison (gościnnie)
7.8
Lunatycy
Sleepwalkers
1997 Profesor Morrison (gościnnie)
7.9
Biuro
Working
1997 Profesor Morrison (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Profesor Morrison (gościnnie)
7.0
Bobby kontra wapniaki
King of the Hill
1997 Profesor Morrison (gościnnie)
6.8
Ja się zastrzelę
Just Shoot Me!
1997 Profesor Morrison (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Profesor Morrison (gościnnie)
7.6 1995 Profesor Morrison (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Profesor Morrison (gościnnie)
6.0
Pan Złota Rączka
Home Improvement
1991 Profesor Morrison (gościnnie)
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Profesor Morrison (gościnnie)
7.7
Kochany John
Dear John
1988 Profesor Morrison (gościnnie)
7.2 1988 Profesor Morrison (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Profesor Morrison (gościnnie)
6.3 1986 Profesor Morrison (gościnnie)
7.1 1982 Profesor Morrison (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Profesor Morrison (gościnnie)
7.6 1980 Profesor Morrison (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Harry Groener filmy Harry Groener najlepsze filmy Harry Groener zdjęcia Harry Groener galeria Harry Groener biografia Harry Groener nominacje Harry Groener nagrody i wyróżnienia Harry Groener filmografia Harry Groener aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.