Harry Goaz
Data urodzenia: 1960-09-27
Miejsce urodzenia: Teksas, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Andy Brennan, zastępca szeryfa
5.8
Na samym dnie
Underneath
1995 Andy Brennan, zastępca szeryfa
7.4
Twin Peaks: Ogniu krocz ze mną
Twin Peaks: Fire Walk with Me
1992 Andy Brennan, zastępca szeryfa
8.4 1990 Andy Brennan, zastępca szeryfa
8.4 1990 Andy Brennan, zastępca szeryfa

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Harry Goaz filmy Harry Goaz najlepsze filmy Harry Goaz zdjęcia Harry Goaz galeria Harry Goaz biografia Harry Goaz nominacje Harry Goaz nagrody i wyróżnienia Harry Goaz filmografia Harry Goaz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.