Hardy Krüger Jr.
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.0 2004 Wayne Carstens
7.0 1997 Lars (gościnnie)
6.3
Komando Małolat
SK Babies
1996 Andreas (gościnnie)
0.0 1995 Sven Westermann
0.0 1994 (gościnnie)
0.0 1993 Pascal Neumann

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Hardy Krüger Jr. filmy Hardy Krüger Jr. najlepsze filmy Hardy Krüger Jr. zdjęcia Hardy Krüger Jr. galeria Hardy Krüger Jr. biografia Hardy Krüger Jr. nominacje Hardy Krüger Jr. nagrody i wyróżnienia Hardy Krüger Jr. filmografia Hardy Krüger Jr. aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.