Harald Leipnitz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 1997 Dr Krüger (gościnnie)
7.6
Cobra - oddział specjalny
Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei
1996 Karl Schröder (gościnnie)
0.0 1994 (gościnnie)
7.5 1992 Edward Beaufort (gościnnie)
0.0 1987 Möckelburg
7.0 1986 Puppi
1.0 1983 Kierowca porche
0.0 1982 Pan Malzahn (gościnnie)
5.0 1981 Claude Beaufort (gościnnie)
7.0 1978 (gościnnie)
7.8 1977 Rolf Bär (gościnnie)
0.0 1976 Peter Pagodi
6.2 1974 Gospodarz Schermann (gościnnie)
10.0 1969 Erich Hässler / Otto Pajak (gościnnie)
4.0 1966 Fred Köhler
0.0 1965 Eric Martin

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Harald Leipnitz filmy Harald Leipnitz najlepsze filmy Harald Leipnitz zdjęcia Harald Leipnitz galeria Harald Leipnitz biografia Harald Leipnitz nominacje Harald Leipnitz nagrody i wyróżnienia Harald Leipnitz filmografia Harald Leipnitz aktor Harald Leipnitz reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.