Hansa Czypionka
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2007 Paul Schneider
0.0 2006 Toni Preuß(gościnnie)
0.0 2003 (gościnnie)
0.0 2002 Dr Holger Faberholz (gościnnie)
0.0 2001 Klaus Hoffmann (gościnnie)
10.0 1998 (gościnnie)
0.0 1997 Udo Felten (gościnnie)
7.0 1997 Joachim Jansen (gościnnie)
7.6
Cobra - oddział specjalny
Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei
1996 Rudolf Behrmann (gościnnie)
0.0 1994 Holger Weil(gościnnie)
0.0 1994 Clemens Kamm(gościnnie)
6.5 1992 Bruce Wright / Max Scheller / Udo Fischer (gościnnie)
10.0 1991 Peter Press (gościnnie)
0.0 1988 (gościnnie)
5.0 1981 (gościnnie)
7.8 1977 Fred Kantor (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Hansa Czypionka filmy Hansa Czypionka najlepsze filmy Hansa Czypionka zdjęcia Hansa Czypionka galeria Hansa Czypionka biografia Hansa Czypionka nominacje Hansa Czypionka nagrody i wyróżnienia Hansa Czypionka filmografia Hansa Czypionka aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.