Hans Zander
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 1990 Gustl
0.0 1985 (gościnnie)
8.5 1980 Eliser
7.0 1978 (gościnnie)
7.8 1977 Wirt (gościnnie)
6.2 1974 Pohlmann / Luders (gościnnie)
0.0 1972 (gościnnie)
10.0 1969 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Hans Zander filmy Hans Zander najlepsze filmy Hans Zander zdjęcia Hans Zander galeria Hans Zander biografia Hans Zander nominacje Hans Zander nagrody i wyróżnienia Hans Zander filmografia Hans Zander aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.