Hans Tester
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2012 Ulfrick (gościnnie)
7.3 2012 Ulfrick (gościnnie)
7.4 2012 Pilot Swissair
6.0
Intrygant
Informant!, The
2009 Ulfrick (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Ulfrick (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Vincent Manheiser (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Ulfrick (gościnnie)
7.6 2001 Ulfrick (gościnnie)
7.1
Ta jedna noc
One Night Stand
1997 Ulfrick (gościnnie)
6.7 1992 Ulfrick (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Hans Tester filmy Hans Tester najlepsze filmy Hans Tester zdjęcia Hans Tester galeria Hans Tester biografia Hans Tester nominacje Hans Tester nagrody i wyróżnienia Hans Tester filmografia Hans Tester aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.