Hans Peter Hallwachs
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Edgar Moebius
10.0 2008 Hannes Haas
0.0 2006 Dyrektor Gnosis
0.0 2006 Hans von Ahlfen
7.6 2006 Rudolph Breitscheid
0.0 2002 (gościnnie)
0.0 2001 Michael Winkelbauer (gościnnie)
4.0 1999 Laurenz Schiphorst (gościnnie)
7.9
Klaun
Clown, Der
1998 Kott (gościnnie)
10.0 1998 Dr Wagner (gościnnie)
3.0 1997 De Moya (gościnnie)
3.8
Wielki Bellheim
Große Bellheim, Der
1993
7.5 1992 Stefan Becker (gościnnie)
6.5 1992 Arndt Dohme (gościnnie)
0.0 1991 Roger Schweizer
0.0 1988 Meuren(gościnnie)
0.0 1985 Otto Beck (gościnnie)
5.0 1981 Dirk Petzold (gościnnie)
7.0 1978 (gościnnie)
7.8 1977 Werner Bocholt (gościnnie)
6.2 1974 Mario / Arthur Rüge / Dr Lessner / Mężczyzna z Bogenhausen / Oskar Demmler / Lothar Bruns

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Hans Peter Hallwachs filmy Hans Peter Hallwachs najlepsze filmy Hans Peter Hallwachs zdjęcia Hans Peter Hallwachs galeria Hans Peter Hallwachs biografia Hans Peter Hallwachs nominacje Hans Peter Hallwachs nagrody i wyróżnienia Hans Peter Hallwachs filmografia Hans Peter Hallwachs aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.