Hans-Michael Rehberg
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2011 Sędzia Kammermeier
7.0 2010 Sędzia Kammermeier
6.5 2009 Sędzia Kammermeier
6.5 2009 Sędzia Kammermeier
0.0 2001 Sędzia Kammermeier
9.2
Mannowie - Powieść stulecia
Manns - Ein Jahrhundertroman, Die
2001 Sędzia Kammermeier
7.0 1997 Sędzia Kammermeier
7.2
Komisarz Rex
Kommissar Rex
1994 Sędzia Kammermeier
6.5 1992 Sędzia Kammermeier
0.0 1988 Sędzia Kammermeier
0.0 1987 Sędzia Kammermeier
0.0
Pustelnia Parmeńska
Certosa di Parma, La
1981 Sędzia Kammermeier
8.5 1980 Sędzia Kammermeier
7.2 1977 Sędzia Kammermeier
7.8 1977 Sędzia Kammermeier
6.2 1974 Sędzia Kammermeier
0.0 1970 Sędzia Kammermeier
10.0 1969 Sędzia Kammermeier

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Hans-Michael Rehberg filmy Hans-Michael Rehberg najlepsze filmy Hans-Michael Rehberg zdjęcia Hans-Michael Rehberg galeria Hans-Michael Rehberg biografia Hans-Michael Rehberg nominacje Hans-Michael Rehberg nagrody i wyróżnienia Hans-Michael Rehberg filmografia Hans-Michael Rehberg aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.