Hans Korte
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2000 August Meyerbeer
0.0 1998 Der GrafClaude-Oliver Rudolph
10.0 1997 Pater Jacobi
5.0 1996 Pan Gerhus
0.0 1994 Robert Lutz (gościnnie)
3.8
Wielki Bellheim
Große Bellheim, Der
1993 Max Reuter
7.0 1986 Dr Adolf
0.0 1983
7.0 1978 Ernst Klatter (gościnnie)
0.0 1976
6.2 1974 Ewald Malenke / Herr Kwien / Dr Trabuhr / Adwokat / Röder (gościnnie)
0.0 1972 Jan ten Meeren (gościnnie)
10.0 1969 Herr Gruber (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Hans Korte filmy Hans Korte najlepsze filmy Hans Korte zdjęcia Hans Korte galeria Hans Korte biografia Hans Korte nominacje Hans Korte nagrody i wyróżnienia Hans Korte filmografia Hans Korte aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.