Hans Heinz Moser
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1999 Jean-Jacques Blanc
0.0 1997 Prof. Walzmann
10.0 1994 POK Hans Maybach
0.0 1985 Dr Hannes Bayer
5.0 1981 Ewald Henning / Komisarz (gościnnie)
7.0 1978 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Hans Heinz Moser filmy Hans Heinz Moser najlepsze filmy Hans Heinz Moser zdjęcia Hans Heinz Moser galeria Hans Heinz Moser biografia Hans Heinz Moser nominacje Hans Heinz Moser nagrody i wyróżnienia Hans Heinz Moser filmografia Hans Heinz Moser aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.